Pages

Thursday, June 19, 2008

Mare tam-tam cu firefox 3

Inca de cand am auzit de Download Day pentru firefox 3 am fost entuziasmat. L-am downloadat si ma gandeam daca sa il instalez sau nu. Pana la urma am facut upgrade la firefox 2. Au fost cateva extensii incompatibile, cea mai importanta fiind firebug, dar i-am gasit repede si varianta pentru firefox 3. 2 zile pot spune ca a mers super, dar azi a inceput sa pice. Cum deschideam browserul, cum aparea fereastra de crash. Am reinstalat in speranta ca imi da un repair ceva, dar nimic, asa ca am dezinstalat firefox 3 si am instalat firefox 2. Pacat.

Friday, June 6, 2008

Noul look sport.ro

Imi place. Este mai organizat, combinatie buna de culori, tag cloud, taburi javascript. Bravo!

Tuesday, June 3, 2008

Reguli de comportament pentru neveste / prietene in timpul C.E. 2008

Regulament casnic valabil pe perioada 07 – 29 Iunie 2008
  • In timpul Campionatului European, BARBATUL are puteri discretionare, depline si exclusive asupra receptorului TV si telecomenzii aferente
  • Sotia / prietena se ocupa in acest timp in tacere de treburile gospodariei
  • Inaintea fiecarui meci i se va asigura sotului o lada de bere RECE cat mai aproape de fotoliu. In lipsa berei, aceasta poate fi inlocuita cu Johnny Walker, Jack Daniels, Bacardi sau Curvoisier insotite de Cola rece sau cuburi de gheata.
  • In timpul jocului va fi interzisa categoric prezenta feminina in camera de vizionare.
  • La pauza (mitan), se suspenda interdictia de intrare pentru femei. In acest timp ele vor debarasa incaperea de eventualele sticle sau alte recipiente goale pe care le vor inlocui cu altele pline si reci. La nevoie vor improspata si eventualele gustari (covrigei sarati, chips- uri s.a.m.d. In acest timp se va evita galagia produsa de pungi, farfurii, etc.
  • Cel tarziu cu 30 de minute inaintea inceperii jocului, se va oferi sotului o masa pregatita cu dragoste. Pentru a nu deranja pregatirea psihica a sotului dinaintea meciului, se interzice orice manifestare verbala a sotiei. In timpul C.E. se va renunta total la orice activitate menita sa perpetueze specia. De asemenea se interzice purtarea oricarui articol de imbracaminte care ar putea trezi sotului porniri sau dorinte de perpetuare.
  • In cazul in care BARBATUL in marea sa marinimie va permite sotiei sa-si arunce cateva minute privirea la meci, aceasta va renunta total la expresii care exprima abisul intelectual fotbalistic al acesteia de genul: E frumusel Mutu asta! sau Ce inseamna “optai“?. Eventual aceste atitudini pot fi reprimate si prin actiuni fizice.
Dragi femei, daca veti respecta aceste regului de comportament, sotul va va multumi si va incerca:
- sa nu verse berea sau sa rastoarne scrumiera
- sa nu faca firimituri pe o raza de 3 metri in jurul jiltului si
- la consumarea celor de la cap.6, sa nu reaminteasca de calitatile culinare ale mamei sale.

Primita pe mail de la un prieten. Enjoy :)