Pages

Wednesday, September 29, 2010

Ajutor pentru Maria!












Buna tuturor,

Ea este Maria, in luna noiembrie 2010 va implini 1 anisor si este unicul copil al colegei noastre din departamentul Credit, Collection & Accounts Receivable- Cops, Adriana Sentes.

Maria acum are urgenta nevoie de ajutorul nostru intrucat saptamana aceasta a primit un diagnostic crud: neuroblastom ( =Tumora maligna a glandei medulo-suprarenale sau, mai rar, a ganglionilor simpatici ai sistemului nervos autonom. Este un cancer rar, dar este cancerul cel mai frecvent la copii). Diagnosticul l-am primit aseara la ora 20.00 in urma unei tomografii facute la Budimex . Cu alte cuvinte este o tumoare canceroasa care a intrat in coloana vertebrala dar nu se stie cat de adanc. Luni – 27 sept se va face un RMN la Euroclinic pentru a vedea in detaliu cat de adanc a patruns in coloana si dupa care parintii vor trimite rezultatul in Turcia sa poata afla costul estimativ al interventiei si recuperarii. Vor pleca imediat ce primesc un raspuns de la ei deoarece trebuie facuta interventia urgent pentru ca tumoarea se raspandeste foarte repede si exista riscul de paralizie.

Doctorii care au consultat-o aici, in tara, au recomandat parintilor consultatii la o clinica din Paris, iar specialistii de acolo au comunicat parintilor pretul investigatiilor/operatiei = 38.000 Euro. In cazul in care vor decide ca nu se poate opera vor inapoia banii familiei.



Astazi, timpul a devenit principalul dusman al Mariei, intrucat in maxim o saptamana ar trebui sa ajunga la Paris pentru aceasta operatie. Insa din pacate familia ei nu dispune de aceasta suma.

Haideti sa ne mobilizam si sa donam o suma oricat de mica pentru a o ajuta pe Maria. Sta si in mainile noastre sansa la viata a acestui suflet mic si nevinovat!

Banii pot fi depusi in contul de salariu al Adrianei Sentes, contul este in RON si este deschis la Volksbank Romania RO84VBBU2513SM4642222790 - sucursala SMB; Adriana a deschis acum cateva ore si un cont in EURO la Volksbank - sucursala Ghencea IBAN RO69VBBU2511BU4642221102. Pentru cei care nu reusesc sa depuna banii in conturile specificate, ii puteti strange si trimite spre Bucuresti persoana de contact: Cristina Gheorghe- Collection, COPS, DBC2.

Fundatia Vodafone va ajuta prin donarea sumei de 15. 000 euro, dar tot mai ramane mai mult de jumatate de suma de strans.

Monday, September 20, 2010

Implicare in actiuni cu caracter social

Eu si cativa prieteni vom demara o actiune de stangere haine/rechizite/jucarii/orice pentru copiii cu varste intre o luna si 19 ani de la Complexul social de servicii "SF NICOLAE".
E un centru 3 in 1:
1. Centru zi scolar - aici vin 14 copii care mananca si isi fac temele, dupa care se intorc la familii (familii nevoiase)
2. Rezidential - sunt 51 de copii cu varste intre 5-19 ani: mananca, invata si locuiesc permanent aici. In mare parte apartin statului, parintii au fost decazuti din drepturi.
3. Maternal - 5 copii (locuiesc si mamele cu ei)
In total: 70 de copii

Daca doriti sa contribuiti cu ceva, astept donatia de la voi in decursul a 2 saptamani. Va multumesc.