Pages

Monday, February 15, 2010

Ai sau nu?

Orice cuplu se construieste pornind de la iubire, afinitati, si nevoia de incredere. Ce loc ocupa increderea si fidelitatea in acest tablou? S-ar parea ca tocmai increderea si fidelitatea constituie baza reala a unei relatii stabile si armonioase. Increderea reciproca si fidelitatea sunt necesitati care isi cer drepturile in toate planurile unei relatii de cuplu. In fiecare vineri seara, ai incredere ca nu te minte atunci cand iti spune ca are de lucru, el mergand, de fapt, la bere cu baietii. Sa ai incredere cand iti spune ce salariu are, cand iti spune ce dor ii este de tine.

Toate acestea tin de siguranta ta personala, te fac sa te simti iubita si importanta pentru omul pe care il iubesti. Nu esti chinuita de gelozie si-i acorzi partenerului tau credit nelimitat. Dar poti fi sigura, absolut sigura, ca nu te-a inselat si nu te va insela niciodata? Daca te uiti in jur, constati ca majoritatea barbatilor au "calcat stramb" macar o data in viata. Sotiile sau iubitele lor stiu sau nu acest lucru, arata sau nu ca stiu, il accepta ca atare sau, prefera sa rupa relatia dupa un asemenea incident.

PS: Continutul nu-mi apartine, eu doar l-am preluat.

1 comment:

Mada said...

In primul rand sa clarificam faptul ca daca ai postat acest articol, indiferent ca l-ai preluat sau nu inseamna ca esti de acord cu punctele atinse in el. In al doilea rand chiar nu inteleg de ce barbatii sunt mereu cei "rai" in peisaj si femeile(vai saracutele) ce victime sunt! Nu ca nu as tine cu partea feminina, dar mi se pare asa o prostie cand aud mereu ce smecheri sunt barbatii si cum mai plang femeile in cor dupa ei... Ma enerveaza mai ales faptul ca in acest articol expui o femeie naiva, inselata, care are nevoie de dragostea unui barbat si care orice ar face, "va pierde" pentru ca oricum el se va duce la alta intr-un final sau altul! Si totusi, fiind barbat, nu am inteleg de ce nu ai expus ideea din punctul acesta de vedere! Adica al barbatului care se chinuie sa faca totul pentru o femeie si in final pierde. stiu foarte multe cazuri. Nu mai are rost sa scriu de ce... ar fi mult prea mult... dar oricum ideea principala este ca desi femeile arata mai mult, eu cred ca sunt puternice si nu aceste victime inselate, tratate necorespunzator si etc. Pfuu... gata! in mare...:)))